Skum til møbler

30 års erfaring

B6 Gruppen har over 30 års erfaring i at skære skum til møbelindustrien. Vort sortiment omfatter alt lige fra skumkvaliteter i polyether, koldskum (HR) til CMHR/CME og MDI skum.

Vi råder over den nødvendige teknologi og udstyr til forarbejdning
af skumplast. Vores maskinpark er således “up to date” og indeholder bl.a. en CNC-skærer, karruselspalter, vertikalskærer, horisontalskærer m.m.

I vores limeafdeling tilbydes alle former for oplimning af skumemner og pålimning af eksempelvis vat og fibertex samt montering af tricot.

Produktudviklingsafdelingen hos B6 Gruppen står gerne til rådighed med sin erfaring. Arkitekter, produktudviklere og fabrikanter er således altid velkomne til at kontakte os, så vi sammen kan udvikle fremtidens polstermøbler.​​

Sædekonstruktioner

Sædekonstruktioner kan leveres i koldskum eller polyether i forskellige kvaliteter. Herunder også brandhæmmede. Sæderne kan fremstilles med enten pålimet vat eller svøb. Herudover er der også mulighed for montering af trico.

Koldskumskvaliteterne “rejser” sig bedre efter lang tids brug, og har alt andet lige, en længere levetid end sædepuder i almindelig polyether.

Ved pålimning af enten vat eller softskum på overfladen skabes det bløde “look”, som sofaer med dunpuder har.
I kraft af vort store udvalg af skumkvaliteter, er der rig mulighed for at give puden netop den ønskede komfort.

PUDER MED PILHØJDE

Puder med pilhøjde har en afrundet overflade som forener design og komfort optimalt. Selv puder med lav kanthøjde vil fremtræde bløde og voluminøse i siddeområdet, og der opnås en god udfyldning af våret. Man opnår således en pude med det faste skums siddekomfort og et udseende, som minder om en løsfyldspudes.

Puder med pilhøjde kan fremstilles enten ved tilskæring i ét komplet stykke eller ved pålimning af andet skum. Det er muligt at sammensætte forskellige skumkvaliteter og puderne kan laves både som “vendbare” og “ikke-vendbare”.

 

TESTS

Vores skum opfylder følgende krav til brandtest:

  • Koldskum (HR): Bulletin 117, sec. A og D fra State of California og FMVSS 301.
  • CMHR/CME-skum: BS 5852 del 2.
  • Alt vores skum er testet for sundhedsskadelige stoffer.​

Kontakt os evt. for yderligere information.​