Bæredygtighed

Hos B6 Furniture går vi op i at producere med omtanke for klima og miljø. Når I indgår i et samarbejde med os, er I derfor altid sikret, at vi aktivt arbejder for klimavenlig fremstilling og ansvarligt brug af ressourcerne. Vi producerer i Europa og gør brug af fuldt certificeret materialer fra EU. 

Vores tiltag

Genanvendelse af skum
Opkøb af skærespild
Vi producere lokalt
Certificerede fjer
Holdbarhed og kvalitet
Miljøvenlig lim
Mål for reduktion af energiforbrug

Vi genbruger materialer

Lige siden begyndelsen har vi gjort brug af regenereret skum til at fremstille fyld til puder og bløde møbler. Vi opkøber desuden overskudsskum, som vi blander med fjer, for at opnå den perfekte fylde og følelse til formålet. På den måde er I altid sikret en lige god kvalitet hver gang. 

Vi mener, det er afgørende at undgå spild af ressourcer og udnytter derfor materialerne til fulde. Derfor forbeholder vi os også i nogle tilfælde retten til at under- eller overlevere. Det vil I som kunde hos B6 Furniture dog altid blive gjort bekendt med på forhånd, da vi værdsætter ærlighed, når vi indgår et samarbejde. 

Vi arbejder aktivt med FN's verdensmål

I dag arbejder vi aktivt med FN’s verdensmål. Her er det særligt ‘ansvarligt forbrug og produktion’, der spiller en rolle. Skum er et polyamidmateriale, og derfor er håndteringen af materialet afgørende. Vi sørger for at udnytte ressourcerne til fulde, genbruge gammelt, og når materialet har udtjent sin levetid, så bliver det afskaffet på forsvarligt vis.

Miljøpolitik | ISO 14001:2015

Kvalitetspolitik | ISO 9001:2015