Om B6 Furniture

Vi konstruerer, producerer og leverer løsfyldspuder og kvalitetsmøbler i tæt samarbejde med vores kunder. Vores speciale er løsfyldspuder til alle formål samt siddemøbler som sofaer, spisebordsstole, lænestole samt havemøbler, hvor vi har et stort fokus på komfort og kvalitet. Vi bruger fuldt certificerede kvalitetsmaterialer fra EU og producerer i Europa fra egne fabrikker i Danmark, Tyskland og Slovakiet. 

One Stop Shop

One Stop Shop

Hos B6 Furniture er vi Jeres strategiske samarbejdspartner og er med Jer fra ide og vision til færdigudviklet produkt. Det gælder hvad enten produktet er skåret skum, løsfyldspuder eller et færdigt polstermøbel.  

Komplet møbelproducent og leverandør

Vi tilbyder Jer den fulde service og den nødvendige tekniske viden, der kommer igennem årtiers erfaring, så I kan føle Jer trygge igennem hele processen.

Vi har vores oprindelse i pudeproduktion og er specialister i at konstruere og producere løsfyldspuder. Udviklingen i markedet betyder at vi nu også kan tilbyde vore kunder at producere det færdige møbel. Det gør vi med fokus på kvalitet, komfort og med respekt for materialer og miljø.

Hos os får I med andre ord det hele et sted, og har I specifikke ønsker, så har vi specialisterne til at realisere dem.

Læs mere

B6 Furniture er en del af B6 gruppens aktiviteter og har sine rødder i Nordjylland, Danmark. Virksomheden påbegyndte i 1972, da familien Stenbro åbnede en fabrik lidt uden for Sæby. Her konverterede virksomheden bl.a. produkter i skum – blandt andet pikerings- og polsteringsemner i skum til kunder i møbelindustrien. Med ønsket om at kunne servicere sine kunder og som en naturlig udvikling af virksomhedens aktiviteter, påbegyndtes produktion af polsterpuder i starten af 1980’erne.

Vores historie

I dag er B6 Furniture en førende underleverandør til møbelindustrien i Europa.

Det er i dag 2. Generation i Stenbro familien der har taget over, og med Brian Stenbro som administrerende direktør har B6 Furniture udvidet forretningen, således B6 Furniture idag leverer en bred palette af ydelser til møbelindustrien. Dette gør vi som underleverandør og i tæt samarbejde med vore kunder.

Traditionelt anvender producenter af løsfyldspuder nyt skum i produktionen af puderne. B6 Furniture har parallelt hermed udviklet en helt unik produktionsproces, hvor vi også muliggør anvendelse af regenereret skum i produktionen af vore produkter. Det gør vi bl.a. vi er bevidste om den opgave, der ligger i at kunne præsentere vores kunder for miljøvenlige produkter. Det er noget, vi prioriterer højt og ansvarligt brug af materialer er blevet et større fokusområde hos B6 Furniture. Det er vigtigt for os at være med til at skabe gode kvalitetsmøbler.